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Our offer

Our Fresh Meats

Viandes crues emballées, incluant du poulet mariné et des côtelettes de porc, étiquetées avec la marque “Olymel” dans un présentoir d’épicerie.

At Olymel, we offer fresh poultry and pork meats prepared with rigor, in accordance with the highest standards. Each cut is carefully processed in certified facilities, ensuring freshness, consistency, and food safety.

Viandes crues emballées, incluant du poulet mariné et des côtelettes de porc, étiquetées avec la marque “Olymel” dans un présentoir d’épicerie.

On this page

The Olymel Difference

Une main gantée tient une barquette de hauts de cuisse de poulet crus emballés, étiquetée “Olymel”, parmi d’autres emballages similaires dans une boîte en carton.

The taste of Canada’s best

Olymel is the only company in Canada to have invested in cooperative hog farrowing. At our complexes, hogs are raised by experienced teams who work to ensure consistent quality and marbled meat with firm fat, just the way consumers like it.

Un travailleur en tenue de protection examine une machine dans une installation industrielle, tenant une planchette à pince, entouré d’équipements et de tuyaux bleus.

Corporate social responsibility at the heart of our actions

At Olymel, feeding the world goes hand in hand with responsibility. Every day, we are committed to producing quality food while respecting animals, people, and the environment, integrating sustainable development at all levels of our organization.

Ouvrier portant un équipement de protection et des gants manipulant de la viande emballée dans une usine de transformation alimentaire, entouré d'équipements industriels.

Expertise across the entire supply chain

Our integrated, reliable, and connected logistics ensure real-time traceability, optimal cold chain management, and turnkey service thanks to our expertise, fleet, and cutting-edge technology.

Une grange blanche au toit bleu se dresse au milieu d'un champ de blé doré, sous un ciel bleu éclatant parsemé de nuages.

A strong company and network based on cooperation

We believe that a company's strength lies in the solidity of its network and the quality of its relationships. Through a cooperative approach, we work hand in hand with our partners, producers, and employees to build a sustainable, efficient, and humane model. Together, we move forward in the same direction, with confidence and commitment.

Fresh Pork

High-Quality pork

Our commitment to excellence is reflected in every cut, so you can cook with pride and confidence. Choosing Olymel pork means embracing the values of integrity, respect, and trust. These values are shared by local producers who care about the well-being of their animals and are committed to their communities.

Personne portant des gants de protection tranchant du porc cru sur une planche à découper avec un couteau.

Choosing Local Pork Just Makes Sense

Our Pork Cuts

Select the meat cut on the diagramPork butt (Ham)Pork RibsDeux carrés de côtes de porc crus sur papier blanc.FlankDeux demi-flancs de porc crus sur papier blanc.Pork shoulderMorceau de porc cru sur papier blanc, fond en bois clair.Picnic shoulderLoin, sirloin and tenderloinLonge de porc frais cru sur fond blancCarcass and by-productsOffal

Fresh Poultry

Nutritious Meat in High-Demand Cuts

We offer a diverse range of healthy and tasty cuts, carefully crafted to suit today's tastes and lifestyles. They complement your meals with simplicity, without compromising on quality. Choosing Olymel poultry means choosing meat that has been carefully prepared according to rigorous quality standards. We are committed to offering a reliable and versatile product that fits naturally into all your recipes.

Personne tenant un paquet de brochettes de poulet au-dessus d’un panier d’épicerie rempli de fruits et légumes frais ainsi que d’autres produits dans un supermarché.

Our poultry products at Olymel

Our Poultry Cuts

Select the meat cut on the diagramBreastUpper thighQuatre hauts de cuisse de porc sur une assiette, entourée d’herbes, d’ail et de poivre.WingsNeckPoulet entier cru sur papier parchemin, avec ail et romarin.DrumstickHuit pilons de poulet crus dans un plat, avec un bol de panure à côté.BackPoulet entier cru sur papier parchemin, avec ail et romarin.